B2B


CIL-LOU: kids hair & care

"Wij willen superblij en
shiny haar voor alle kinderen!"


CIL-LOU is het eerste Belgische haarverzorgingsmerk met kindershampoo van topkwaliteit. Geen loze beloftes, wél high-quality verzorgingsproducten specifiek ontwikkeld voor kids. Een frisse, glanzende en gezonde hairdo gegarandeerd! 

Voor kids in volle groei

Shampoo voor volwassenen? Keuze genoeg. Shampoo voor baby’s? Bestaat al jaaaaren! Maar hoe zit het met haarverzorging voor kinderen? Bij CIL-LOU vinden we dat kids in volle groei óók recht hebben op hun eigen hair & care collectie. En omdat we die niet vonden, hebben we ze zelf gemaakt!   


Yep, Het is Belgisch!

CIL-LOU is 100% Belgisch en werd opgericht door Gaëlle en Thomas. Zij zijn dol op creatieve ideeën, hair care en hun kindjes Louis, Loulou en Cilou. Ja, dat is dé Cil-Lou naar wie we onze verzorgingslijn vernoemden: een stoere meid met pit, net zoals ons merk. It all makes sense!  

Dat Gaëlle en Thomas CIL-LOU hebben opgericht komt trouwens niet vanuit het niets. Met meer dan 15 jaar ervaring als kapster en als mama van drie rees bij haar een belangrijke vraag. “Hoe kunnen we van die vervelende wasbeurt van onze kinderen een familiemoment maken dat fun en creatief is?” Ze ging samen met haar man Thomas, ondernemer in hart en nieren, aan de slag et voilà: zo kwam CIL-LOU tot leven!

Ontdek onze productenNiet zomaar een shampoo

Maar wat is er zo bijzonder aan onze verzorgingsproducten voor kids? Ten eerste werken we met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen zoals siliconen en parabenen. Onze producten zijn dus extra lief voor het haar en de hoofdhuid van jouw kids. Sweet!  Daarnaast prikken ze niet in de ogen en verbeteren ze de doorkambaarheid. Oef, dat zijn al heel wat traantjes gespaard ... 

We doen ook ons best om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te produceren. De ontwikkeling van de producten gebeurt lokaal bij ons in Eeklo. Voor de productie werken we samen met een partner in Nederland (lekker dichtbij!) die net zoveel belang hecht aan ecologisch produceren als wij.


Met CIL-LOU geen taboe!

Verhalen vertellen is megabelangrijk in het leven van jouw kids, right? Het is leuk, stimuleert hun verbeeldingskracht én helpt om topics beter te begrijpen. Bij CIL-LOU willen we jou en je kinderen op weg helpen bij het verzinnen van boeiende verhalen die wassen extra fun maken. 

Dankzij de felle kleuren en heerlijke geuren van CIL-LOU wanen jouw kids zich telkens weer in een andere droomwereld vol zotte verhalen. Knalrode shampoo op je hoofd? Daar verzin je een bloody horrorverhaal bij! Groene shampoo? Yakkes, slijm! En wat valt er dan wel allemaal te bedenken bij een blauwe of gele shampoo? Welkom in de familie

Elk product heeft een eigen CIL-LOU wezentje met een quirky uiterlijk en creatieve karaktertrekken. Tita, Octo, Fizo, Bunsy, Frida of Waco? Een bende boordevol pret en een favoriet voor elke kleine kanjer! 

Onze CIL-LOU's zorgen niet alleen voor extra wasplezier, maar helpt jouw kleintjes ook om zichzelf te leren kennen. Naar welk CIL-LOU wezentje grijpen zij het snelst? Waarom? Welke karaktertrekken herkennen ze? CIL-LOU start gesprekken tussen jou en je (klein)kind die jullie band versterken. Educatief, gezellig en vooral: proper gewassen!

Ontmoet de CIL-LOU's


CIL-LOU kindershampoo in jouw zaak?

Heb jij een eigen kapsalon, een beauty store of een kidsshop en wil je daar CIL-LOU verkopen? Bingo! Met CIL-LOU creëer je een beleving voor kids én ouders. Door shampoo en verzorging specifiek voor kinderen aan te bieden, geef je hen een behandeling op maat en een extra speciaal gevoel. Yes, kiddo, you deserve it!

Word reseller


200%
kids-proof

Onze producten prikken niet in de ogen en verbeteren de doorkambaarheid. Oef, dat zijn al heel wat traantjes gespaard ...

Lief voor
kids & natuur

Je wil enkel het beste voor je kids, toch? Bij CIL-LOU kiezen we bewust voor natuurlijke ingrediënten, extra lief voor haar en huid.

So. Much. Fun.

Van onze kleurrijke verpakking en heerlijke geuren tot de zotte verhalen van de CIL-LOU's. We zorgen voor fun en creativiteit tijdens het wassen!


Volg ons!© 2022 CIL-LOU BV - BTW BE 0766.837.359 - voorwaarden - sitemap - privacy policy - cookie policy Quoted: Websites met méér
Om te zorgen dat jij vlot door onze website surft, maken we gebruik van cookies. Say what? Lees er hier meer over!